OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Lærling

Vår dyktige lærling Ayanle Rooble Samatar hadde fagprøve i forrige uke.

Elevrådet ønsket at Saltdal videregående skole skulle markere sin støtte til befolkningen i Ukraina

Gratulerer så mye til Ungdomsbedriften AUTOMAGIC som fikk 1. plass i Bærekraftprisen, 1. plass i Beste Sosiale entreprenør og 3. plass som fylkets Beste ungdomsbedrift!

Det er med stor glede vi ønsker nye og gamle elever velkommen til Saltdal videregående skole mandag 22. august 2022.
1. inntaket er nå gjort og frist for å takke ja til plassen er 13. juli.

Står du på venteliste til høyere ønske vil du etter
2. inntak 28. juli få ny beskjed om hvilken skoleplass du har.
Svarfrist etter 2. inntak er 3. august.
Har du søkt lokalt til skolen eller ønsker å gjøre det, blir inntaket gjort fortløpende ved ledig plass og du blir kontaktet av skolen.

Søknad om skoleplass ved lokalt inntak.

Har du andre spørsmål angående inntaket, ta kontakt med Nordland Fylkeskommune.

Les mer om inntaket her.

Nedenfor finner du nytt informasjon du som elev må lese før skolestart.