OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Spørretimen om korona for elever og lærlinger

Klikk for stort bildeTorsdag 22. april arrangeres det digital spørretime om korona for elever og lærlinger som direktesendes på Facebook og nfk.no  kl 11.00 - 12.00.

• Vi vil gjerne få inn spørsmål fra deg som er elev eller lærling ved videregående skole og oppfordrer deg til å sende inn dine spørsmål om korona, skolehverdagen, russetiden eller læretiden i forkant.
  • Vi har samlet et panel som står klare til å svare på dine innsendte spørsmål.
  • Skjemaet er anonymt.
  • Frist for å levere inn spørsmål er søndag 18.04. kl 23.59.
  • Her er lenken til spørsmålsskjema.

Skjemaet er laget slik at alle spørsmål blir anonymisert.

Til arrangementet på www.nfk.no

Til arrangementet på Facebook

Sendingen er et samarbeid mellom Nordland fylkeskommune, våre videregående skoler, Lærlingrådet i Nordland, Ungdommens fylkesråd og Elevorganisasjonen i Nordland.

Vi ser fram til å svare på dine spørsmål, og håper at du får med deg møtet 22. april!