OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Invitasjon til foreldremøte

Vi ønsker å invitere foresatte til elever i vg1 og vg2 klassene til foreldremøte.

Å være elev i videregående skole er for de fleste en utfordring som krever at foreldre/foresatte er gode støttespillere. Gjennom gode samarbeidsformer mellom skole og hjem kan vi legge grunnlag for et godt læringsmiljø. Dialog mellom skole og hjem er et godt verktøy i dette arbeidet.

Vi har derfor gleden av å invitere til foreldremøte etter følgende plan:

Onsdag 15. september kl. 18.00 for foreldre/foresatte til elever i vg1 (PDF, 138 kB)

Onsdag 15. september Kl. 19.30 for foreldre/foresatte til elever i vg2 (PDF, 139 kB)

På grunn av smittevernhensyn ber vi om at det i utgangspunktet møter èn foresatt pr. elev.

Vel møtt!